#Täyskaato -opiskelijatapahtuma 25.4.

View Calendar

Kevät ja vappu lähestyy jo kovaa vauhtia, mutta kaipaatko vappuviikolle vielä oikein kunnon täyskaatoa? Nyt se on tarjolla mitä mahtavimmalla tavalla!

EduFutura Jyväskylä tarjoaa kaikille opiskelijoille ilmaisen #Täyskaato
-tapahtuman keskiviikkona 25.4 yhteistyössä Hollywood Bowlingin ja BRA2:sen kanssa. Ohjelmassa on ilmaista keilaamista ja Nikke Ankaran keikka. Lisäksi kaikkien osallistujien kesken arvotaan festarilippuja Suomipopeille!

Ilmaista hupia

Keilaaminen tapahtuu Jyväskylän keskustassa Hollywood Bowlingissa klo 15:00-18:00. Keilaaminen on ilmaista, mutta koska tilaa on rajallinen määrä, on keilaamiseen sitova ennakkoilmoittautuminen. Ilmoittautua voit oheisen lomakkeen kautta. Keilaamiseen voi ilmoittautua 4 hengen joukkueella tai pienemmällä porukalla, jolloin pareja/henkilöitä yhdistellään. Keilaamisen ohella on mahdollisuus myös pelailla biljardia ja curlingia –täysin ilmaiseksi myöskin.

Keilaamisen jälkeen siirrytään klo 18:00 Bra2:seen, jossa Nikke Ankara hyppää lauteille villitsemään täyskaato-kansaa. Keikka on ikärajaton ja päihteetön. BRA:ssa suoritetaan myös Suomipop-festarilippujen arvonta.