Jyväskylän Yritystehdas Oy:n toimitusjohtajaksi Kati Rauhaniemi

Jyväskylän Yritystehdas Oy:n toimitusjohtajaksi on nimitetty yrityskehittämisen rautainen ammattilainen, sarjayrittäjä Kati Rauhaniemi. Hän aloittaa tehtävässään välittömästi.

Kati Rauhaniemellä on vahva liiketoiminta- ja johtamiskokemus yli 20 vuoden ajalta strategisen viestinnän ja markkinoinnin alalta. Rauhaniemi on tehnyt uransa aikana lukuisia liiketoimintasuunnitelmia ja yrityskauppoja sekä perustanut kymmeniä kasvuyrityksiä. Lisäksi hän on kehittänyt yritysten kansainvälisiä brändejä ja liiketoimintoja.

Ka
Kati Rauhaniemi (Kuva: Emmi Virtanen)
Jatka lukemista ”Jyväskylän Yritystehdas Oy:n toimitusjohtajaksi Kati Rauhaniemi”

Keskustelutilaisuus: Joustavat opintopolut toiselta asteelta korkeakouluun, 21.1.2019

Keskustelutilaisuus ja työpaja oppilaitosten OPS-työssä läheisesti mukana oleville tahoille 21.1.2019 klo 8.30–11.00 yliopiston vanhassa juhlasalissa (S212) Seminaarinmäen kampuksella.

Tilaisuudessa keskustellaan Jouni Välijärven ja Outi Ruusuvirta-Uuksulaisen esityksen pohjalta,  kuinka uuden lukiolainkin velvoittamaa toisen asteen ja korkea-asteen yhteistyötä tulisi kehittää Jyvässeudulla.

Ilmoittauduthan tilaisuuteen 11.1.2019 mennessä.

Voit pyytää tapahtuman oheismateriaalin etukäteen: outi.h.ruusuvirta(at)jyu.fi

Suomalainen musiikkikampus juhlii 70-vuotista historiaansa ja tähyilee tulevaan

Tänä syksynä tulee kuluneeksi 70 vuotta musiikinopetuksen aloittamisesta Jyväskylässä. Vaiherikkaiden vuosien jälkeen Suomalainen Musiikkikampus on kasvanut musiikin ja esittävien taiteiden keskittymäksi, jolle laajennetaan lähitulevaisuudessa myös yhteiset ajanmukaiset tilat.

Suomalainen Musiikkikampus on koonnut pitkän historiansa aikana yhteen valtavan määrän kulttuurin ja taiteen huipputekijöitä ja innokkaita harrastajia. Se tuottaa Jyväskylään vuosittain yli 300 korkealuokkaista tapahtumaa. Laajentunen yhteistyön myötä Musiikkikampuksen tiloja laajennetaan ja yhdistetään. Rakennustyöt aloitetaan helmikuussa 2019.

Jatka lukemista ”Suomalainen musiikkikampus juhlii 70-vuotista historiaansa ja tähyilee tulevaan”

Jyväskylän Yritystehdas Oy:n johdossa muutoksia

Jyväskylän Yritystehdas Oy:n nykyinen toimitusjohtaja Elina Ylikoski siirtyy uusiin tehtäviin takaisin pääkaupunkiseudulle 15.10.2018. Toimitusjohtajan tehtäviä hoitaa hallituksen kokouksessa 25.9.2018 tehdyllä päätöksellä Jyväskylän Yritystehdas Oy:n hallituksen puheenjohtaja Risto Kovala 15.10.2018 alkaen.

– Matka Jyväskylän Yritystehtaan mahtavan porukan kanssa päättyy suunniteltua aikaisemmin ja siirryn uusiin tehtäviin takaisin pääkaupunkiseudulle. Tässä ratkaisussa vaakakupissa painoi kuitenkin vahvasti myös perhe ja lähipiiri ja heidän kanssaan vietettävän yhteisen ajan merkitys, sanoo Elina Ylikoski.

– Kiitämme Elinaa Jyväskylän Yritystehtaan alkuvaiheen eteen tehdystä työstä ja toivomme hänelle onnea ja menestystä uuteen tehtävään. Yhtiön hallitus alkaa valmistella uuden toimitusjohtajan valintaa jatkamaan hyvin alkanutta työtä Yritystehtaan toiminnan kehittämiseksi eteenpäin, sanoo Risto Kovala.

 

Lisätietoja:
Jyväskylän Yritystehdas Oy
Risto Kovala, hallituksen puheenjohtaja
p. 050 365 0012, risto.kovala(at)jkl.fi

Henkilöstön EduFutura-soutu 12.9.2018

Jo perinteeksi muodostunut EduFutura-soutu valtaa Jyväsjärven Jyväskylän yliopiston Agoran rannassa keskiviikkona 12.9.2018. Vuonna 2012 Korkeakoulusoudun nimellä alkunsa saanut kirkkovenesoutukilpailu soudetaan tänä vuonna jo kuudennen kerran. Nykyisellä laajennetulla kokoonpanolla, jossa EduFutura-oppilaitosten (JYU, JAMK ja Gradia) lisäksi soutavat HUMAK, VTT ja Ilmasotakoulu, soudetaan toista kertaa.

Jatka lukemista ”Henkilöstön EduFutura-soutu 12.9.2018”

Gradian ja Avancen esimies- ja johtamiskoulutukset uudenlaiseen yhteistyöhön

Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia
Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulu

Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia ja Jyväskylän yliopiston Avance-johtamiskoulutus käynnistävät syksyllä 2018 yhteistyön, joka rikkoo aivan uudella tavalla kouluasteiden rajoja ja mahdollistaa merkittäviä hyötyjä yhteisille asiakkaille. Sen myötä Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnosta korkea-asteen Executive MBA -ohjelmaan jatkavat saavat hyväksiluettua opintoja, mikä lyhentää merkittävästi opintoaikaa ja tuo taloudellista säästöä. Uudenlainen toimintamalli on syntynyt koulutusasteet läpäisevän EduFutura Jyväskylä -yhteistyön tuloksena.

Jatka lukemista ”Gradian ja Avancen esimies- ja johtamiskoulutukset uudenlaiseen yhteistyöhön”