EduFutura Jyväskylän uusi viestintätiimi oppilaitoskiertueelle

EduFutura Jyväskylän kesäkiertueen päätyttyä opiskelijoiden keskeinen rooli oppilaitosyhteistyössä saa kuitenkin jatkoa. Elokuun aikana toimintansa aloitti seitsenhenkinen, eri oppilaitosten opiskelijoista koottu uusi viestintätiimi.

Alkavan lukuvuoden aikana uusi viestintätiimi kiertää oppilaitosten omissa ja yhteisissä tapahtumissa. Tiimi rikkoo oppilaitosrajoja ja tuo yhteen eri oppilaitosten ja koulutusasteiden opiskelijat. Se toimii helposti lähestyttävänä linkkinä oppilaitosten ja opiskelijoiden välillä.

Jatka lukemista ”EduFutura Jyväskylän uusi viestintätiimi oppilaitoskiertueelle”

EduFutura-soutu — yhteishenkeä ja verkostoitumista

Jyväskylän yliopiston avajaismessujen ja -piknikin yhteydessä soudettiin kilpaa kirkkoveneillä jo kuudennen kerran EduFutura-soudussa eilen keskiviikkona. Kisaamassa oli kuusi koulutus- ja tutkimusorganisaatioiden henkilöstöstä koottua joukkuetta. Yliopisto vei voiton tiukassa kisassa, jonka päätavoitteet verkottuminen ja yhteinen liikuntareippailu toteutuivat päivän aikana hienosti.

Jatka lukemista ”EduFutura-soutu — yhteishenkeä ja verkostoitumista”

Koulutus- ja tutkimusyhteistyö syvenee Jyväskylässä – Välijärvi yhteisprofessuuriin

EduFutura Jyväskylä perustaa yhteisprofessuurin 1.8.2017 alkaen. 50 % tehtävään on kutsuttu professori Jouni Välijärvi, jonka osaamistaan saadaan vielä hienosti hyödynnettyä hänen jäätyään juuri eläkkeelle päätoimisesta työstään koulutuksen tutkimuslaitoksen johtajana. Professuuri on sijoitettu Jyväskylän yliopiston kasvatustieteiden ja psykologian tiedekuntaan ja sen rahoittavat kahdeksi vuodeksi eteenpäin oppilaitokset ja Keski-Suomen liitto yhdessä.

Jatka lukemista ”Koulutus- ja tutkimusyhteistyö syvenee Jyväskylässä – Välijärvi yhteisprofessuuriin”

Jyväskylän oppilaitosten kesäkiertue esitellään SuomiAreenalla

Koulutuksen osaamiskeskittymä EduFutura Jyväskylän kesäkiertue on valittu Keski-Suomen maakunnan edustajaksi Porin SuomiAreenalle. Suomi 100 -juhlavuoden erikoisuuksia esitellään Aika-lavalla torstaina 13.7. kello 10 ja 14 teemalla ”Koko Suomi Juhlii”. Esiin nostetaan tuolloin kiinnostavia ja innostavia ohjelmahankkeita sekä niiden tekijöitä maakunnista ympäri Suomen.

Jatka lukemista ”Jyväskylän oppilaitosten kesäkiertue esitellään SuomiAreenalla”

Opiskelukaupunki Jyväskylä viedään kesän kuumimpiin tapahtumiin

EduFutura Jyväskylän eri oppilaitoksista koottu nelihenkinen opiskelijatiimi aloittaa kaksi kuukautta kestävän kesäkiertueen torstaina 15.6. Suomen merkittävimpiin kesätapahtumiin suuntaava kiertue jakaa tietoa Jyväskylästä ja Jyvässeudun koulutusvaihtoehdoista eri puolilla maata sekä kerää haastatteluja oppimisen ja koulutuksen teemoilla.

Jatka lukemista ”Opiskelukaupunki Jyväskylä viedään kesän kuumimpiin tapahtumiin”

Kesäkiertueen aikataulu

Kiertueen aikataulu:

16.-17.6. Lappeenranta, LappeeFest 
24.6. Jämsä, Himos 
29.6.-1.7. Seinäjoki, Provinssirock 
5.7. Konnevesi, Häyrylänranta POP & BLUES 
6.7. Kuopio, Kuopio wine festival 
7.7. Jyväskylä, Jyväskylän kesä 
11.7. Kaustinen, Kaustisen kansanmusiikkijuhlat 
12.-13.7. Pori, Pori Jazz ja SuomiAreena 
15.7. Jyväskylä, SuomiPop 
16.7. Joensuu, Ilosaarirock 
19.-20.7. Tampere, Tammerfest 
21.-22.7. Seinäjoki, Kalevan kisat 
27.7. Jyväskylä, Neste ralli 
28.-29.7. Oulu, Qstock 
4.-5.8. Mikkeli, Jurassic rock 
10.8. Jyväskylä, Kotiseutupäivät
11.-12.8. Helsinki, Flow