Tulevaisuus haastaa oppimisen

Tulevaisuus haastaa oppimisen -tapahtuma järjestetään 8.-9.3.2018 Jyväskylässä, Jyväskylän ammattikorkeakoulun kampuksilla. 

Olitpa oppilaitoksesi digiloikassa ensi askelia ottava opettaja tai jo kädet savessa uurastava verkko-opettaja tai suunnittelijatule mukaan päivittämään tietojasi ja oppimaan yhdessä uutta! 

Tulevaisuus haastaa oppimisen -seminaarin järjestävät yhteistyössä EduFutura Jyväskylä, Jyväskylän ammattikorkeakoulu, Jyväskylän yliopisto, Gradia ja Jyväskylän kaupunki. Seminaarin ohjelma jakautuu kahdelle päivälle. Tapahtuma järjestetään Jyväskylän ammattikorkeakoulun kampuksilla torstaina Rajakadulla ja perjantaina Piippukadulla.

Seminaariohjelma 2018-sivulta löydät yhteenvedon päivien aikataulusta. Esitykset to 8.3.2018 ja Esitykset pe 9.3.2018 -sivuilla on tarkemmat kuvaukset esityksistä ja työpajoista. Voit osallistua tapahtumaan mahdollisuuksiesi mukaan yhtenä tai kumpanakin päivänä. Osallistuminen on ilmaista. Lisätietoa tapahtumapaikasta ja saapumisesta löydät Yhteystiedot-sivulta.