Team Matcmaking -tapahtuma tulee taas 16.1.2018 klo 12-14 Voimala Business Parkissa! Team Matchmaking is coming again – 16th January at 12am – 2pm in Voimala Business Park! In English below.

Verkostoitumistilaisuudessa etsitään avainhenkilöitä Yritystehtaan, Jyväskylän Yliopiston, JAMK:n ja Gradian kasvuhakuisille tiimeille sekä tutkimuslähtöisiin kaupallistamishankkeisiin. Tapahtumassa pääset kuulemaan liikeideoiden esittelyjä ja luomaan kontakteja!

Onko tiimisi vailla jotakin erityistä osaamista ja tiimin jäsentä tai puuttuuko sinulta peräti koko tiimi? Pohditko tutkimustuloksesi tai osaamisesi kaupallistamista? Kiinnostako TEKES:in TUTLI -rahaa? Haku on auki 1.2. – 8.3.2018. Lue lisää osoitteesta: https://www.tekes.fi/rahoitus/tutkimusorganisaatiot/tutkimuksesta-liiketoimintaa/

Onko sinulla osaamista, jota voisit tarjota sinua kiinnostavalle tiimille? Erityisesti tiimeihin kaivataan liiketoimintaosaajia.

Team Matchmaking järjestetään Voimala Business Park’issa (Sepänkatu 4, 2. kerros). Tiimiinsä jäseniä etsiviä pyydetään valmistelemaan lyhyt esittely liikeideastasi, tiimistäsi ja tiimisi tarvitsemasta osaamisesta, jota voit esitellä A4 -kokoisella paperilla. Olethan paikalla hyvissä ajoin, voit tuoda esittelymateriaalisi klo 11.00 alkaen.

Tapahtuma on maksuton ja kaikille avoin! Erityisesti toivotamme tervetulleeksi kanssayrittäjyydestä kiinnostuneet osaajat sekä JYU:n JAMK:in, Gradian opiskelijat ja henkilökunnan tiimit.

Lisätiedot: Innovaatiotoiminnan erityisasiantuntija Riikka Reitzer, Jyväskylän yliopisto, puh. 040 822 5358, riikka.reitzer(a)jyu.fi


In this networking event, we looking for new key contributors for the growth-orientated and research-based business teams of Business Factory, University of Jyväskylä, JAMK and Gradia. During the Team Matchmaking event, you will hear teams pitch and you’ll be able to network!

Does your team lack some expertise or team member, maybe you are just starting to build you team? Are you considering a startup based on your expertise or research results? Are you interested in the Tekes funding TUTLI? The application period is 1.2. – 8.3.2018. Further information: https://www.tekes.fi/en/funding/research_organisations/new-business-from-research-ideas/

Do you have some expertise you could offer a team? Especially, teams are looking for business expertise.

Team Matchmaking is organized in Voimala Business Park (Sepänkatu 4, 2. floor) Those who are looking for new team members, prepare a presentation about your business idea, team, and the needed expertise, which you can present with an A4 -paper. Please be present in time – you may bring your presentation materials to Voimala Business Park starting from 11.00 am.

The event is open and free-of-charge for everyone! Especially we welcome skilled persons interested in co-entrepreneurship and student & staff teams from JYU, JAMK and Gradia to the event.

Further information: Innovation Advisor Riikka Reitzer, University of Jyväskylä, Tel. 040 822 5358, riikka.reitzer(a)jyu.fi