EduFutura Jyväskylän kesäopinnot avautuvat keskiviikkona 3.4.2019. EduFuturan verkkosivulta www.edufutura.fi/kesaopinnot on linkit oppilaitoksiin. Ilmoittautuminen tapahtuu kunkin oppilaitoksen omilla sivuilla.

Opintoihin voivat hakea Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradian, Jyväskylän ammattikorkeakoulun ja Jyväskylän yliopiston opiskelijat. Kesäopintoja on noin 50 erilaista ja opiskelupaikkoja 500.  

Opintotarjotin on monipuolinen. Opiskella voi esimerkiksi 3D-tulostusta, henkilöstöjohtamista, yrittäjyyden perusteita, kieliopintoja sekä suorittaa kuntoutuksen perusteet ammatillisena perustasona, alempana korkeakoulutasona tai ylempänä korkeakoulutasona.

Kesäopinnot mahdollistavat opintojen jakamisen joustavasti eri ajankohtiin. Oppilaitosten EduFutura-yhteistyö mahdollistaa opiskelijan osaamisen täydentämistä tai syventämistä myös muun kuin oman oppilaitoksen tarjoamilla kursseilla. Opinnot suoritetaan pääosin verkko-opintoina, ja ne ovat maksuttomia.

Jyväskylän ammattikorkeakoulu ja Jyväskylän yliopisto järjestävät EduFutura-opintojen lisäksi myös muita monipuolisia kesäopintoja.