FM Johanna Muhonen on valittu jatkamaan Suomalaisen musiikkikampuksen tuottajana. Johanna aloitti tehtävässä viime vuoden elokuussa.
Tuottaja uudistaa ja kehittää EduFutura Jyväskylän taide-, tiede-, kulttuuri- ja liikuntatapahtumien ja -tuotantojen kokonaisuutta.

Tuottaja Johanna Muhonen

Tehtävään kuuluu EduFuturan tuotantojen suunnittelu, tuotantojen ja niihin liittyvien opiskelijaprojektien asiantuntijana toimiminen, viestintä sekä monipuolinen sisällöntuotanto eri yhteistyökumppanien kanssa. Työn erityinen painopiste on Suomalaisen musiikkikampuksen taide- ja tiedetapahtumien tuotantojen tukeminen.

Johannalla on monipuolinen työkokemus kulttuurialalta. Hän on mm. toiminut tiedottajana ja toimittajana Kuopion kaupungin K-Kulttuurikanavalla, tuottajana Itä-Suomen tanssin aluekeskuksessa sekä tuottajana ja toiminnanjohtajan sijaisena Keski-Suomen Tanssin Keskus ry:ssä.

– Toimintaympäristö Musiikkikampuksella on timanttinen – työyhteisö on mitä ammattitaitoisin ja opiskelijat lahjakkaita ja inspiroivia. Lähden innolla jatkamaan työtä EduFuturassa ja Musiikkikampuksella. Tavoitteena on mm. vaikuttavien tuotantojen sekä verkostoyhteistyön kautta saada Musiikkikampus entistä näkyvämmäksi ja vetovoimaisemmaksi musiikkialan koulutuskeskittymäksi. Mielenkiinnolla myös odotan, mitä uusia mahdollisuuksia EduFutura tuo musiikin ulkopuolelta työnkuvaan, Johanna sanoo.

Johanna harrastaa kulttuuria monipuolisesti, erityisen lähellä sydäntä on toiminta lastenkulttuuriyhdistys Taidepiilossa.

Lisätietoja:
Tuottaja Johanna Muhonen, Suomalainen musiikkikampus, puh. 040 836 8912, johanna.muhonen@edufutura.fi
Koulutuksen kehittämispäällikkö Hannu Ikonen, Jyväskylän ammattikorkeakoulu, puh. 040 528 3762, hannu.ikonen@jamk.fi