Ammattitaidon Taitaja2020-kilpailun tunnusbiisi Unelmii kohti on syntynyt EduFutura-yhteistyönä.

Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradiasta valmistunut Eero Salonlahti on tehnyt ja tuottanut Taitaja2020-biisin. Eero rekrytoi kappaleeseen muusikon kaikista kolmesta EduFutura Jyväskylä -oppilaitoksesta: räppääjä Joonas Ikonen opiskelee Jyväskylän yliopistossa, saksofonisti Pinja Viljanen opiskelee Jyväskylän ammattikorkeakoulussa ja yliopistossa. Lauluisssa on Eero Salolahden lisäksi Gradian opiskelija Ina Myller. Unelmii kohti julkistettiin Taitaja-tapahtuman aamun avauksessa maanantaina 2. syyskuuta.

Taitaja on Suomen suurin vuosittainen ammatillisen koulutuksen tapahtuma, jossa ammattiin opiskelevat, alle 21-vuotiaat nuoret, kilpailevat oman alansa Suomen mestaruuksista. Taitaja saapuu Jyväskylään! Messu- ja tapahtumakeskus Paviljonki ja koko kaupunki täyttyvät tämän päivän ja tulevaisuuden huippuosaajista 11.–14.5.2020.

Kuuntele biisi YouTubesta https://youtu.be/3Dl9-j6Nm_c