Jyväskylän ammattikorkeakoulu sai kunniamaininnan myönteisestä suhtautumisestaan urheilijoiden kaksoisuran toteuttamiseen tarjoamalla urheilijoille henkilökohtaista opintojen suunnittelua sekä räätälöimällä joustavia opintojen toteuttamistapoja. JAMK on myös tuottanut 15 opintopisteen urheiluakatemiaopinnot, joiden tavoitteena on yhdistää sekä opinnoissa että urheilu-uralla saatua tietotaitoa ja kehittää urheilijaopiskelijan osaamista tulevaisuutta palvelevaksi kokonaisuudeksi. Kunniamainnan myönsi Suomen Olympiakomitea.

EduFutura Jyväskylä onnittelee JAMKia – tämä tunnustus on osoitus EduFutura Jyväskylän urheilijan polusta; siitä kuinka Jyväskylässä voi yhdistää opiskelun ja urheilun – ja menestyä molemmissa.

Lue uutinen tarkemmin https://www.olympiakomitea.fi/2019/09/19/fiilisten-avulla-tuloksiin-urheilussa-ja-tyoelamassa/