Johanna Muhonen uusiin tehtäviin, Mikael Minkkinen kevään ajan EduFuturan tuottajana. FM, EduFutura Jyväskylän tuottaja Johanna Muhonen on valittu Humanistisen ammattikorkeakoulun Kulttuurituotannon lehtorin tehtävään. Hän aloittaa uudessa tehtävässä maaliskuun alussa.

Mikael Minkkinen, kuva Terotemedia

EduFuturan ma. tuottajana toimii kevään ajan Jyväskylän yliopiston musiikkitieteen opiskelija Mikael Minkkinen. Mikaelilla on kokemusta Suomalaisen musiikkikampuksen tuotantoharjoittelijan ja EduFutura Forumin harjoittelijan tehtävistä.

EduFutura Jyväskylän tuottajan toimenkuvaan kuuluu EduFuturan tuotantojen suunnittelu, tuotantojen ja niihin liittyvien opiskelijaprojektien asiantuntijana toimiminen, viestintä sekä monipuolinen sisällöntuotanto eri yhteistyökumppanien kanssa. Työn erityinen painopiste on Suomalaisen musiikkikampuksen taide- ja tiedetapahtumien tuotantojen tukeminen. Haku EduFuturan tuottajan tehtävään käynnistetään kevään aikana.

Onnea Johannalle uusiin haasteisiin ja tervetuloa Mikael!

Lisätietoja:

Koulutuksen kehittämispäällikkö, Suomalaisen musiikkikampuksen johtaja Hannu Ikonen, Jyväskylän ammattikorkeakoulu, puh. 040 528 3762, hannu.ikonen@jamk.fi