Opiskelijafoorumi: #Liikuntapääkaupunki

12.03.19 13:00 - 16:00
Tanssisali Lutakko
Address: Lutakonaukio 3, 40100 Jyväskylä

Kaikille opiskelijoille avoin opiskelijafoorumi järjestetään Tanssisali Lutakossa tiistaina 12.3. klo 13-16 teemalla #Liikuntapääkaupunki. Tapahtumassa on mahdollisuus kuulla asiantuntijoiden lyhyitä alustuksia liikuntapääkaupunkiin liittyvistä aiheista ja antaa omia ajatuksia jatkokehittämiseen. Voit ehdottaa myös omaa keskusteluaihetta etukäteen.

 

Tapahtumassa on mahdollisuus kuulla asiantuntijoiden lyhyitä alustuksia liikuntapääkaupunkiin liittyvistä aiheista ja antaa omia ajatuksia jatkokehittämiseen. Aiheiksi tässä vaiheessa ovat muotoutuneet:

– Edelläkävijyys

– Ympäristön hyödyntäminen ulkoliikkumisessa/ saavutettavuus ja matalan kynnyksen liikkuminen

– Hyötyliikunta, hyvinvointi ja opiskelijan jaksaminen

– Tilat

Jyväskylän kaupunki tekee säännöllistä kehittämisyhteistyötä toisella asteella ja korkeakouluissa opiskelevien jyväskyläläisten opiskelijoiden kanssa ja opiskelijafoorumi on yksi yhteistyön tuotos.

Tee tilaisuudesta vieläkin merkityksellisempi/kiinnostavampi ja ehdota omaa aihetta liikuntapääkaupunki-teeman alle!

Nyt sinulla on mahdollisuus ideoida ja esittää vielä yhtä teemaa opiskelijafoorumissa käsiteltäväksi. Klikkaa sisälle Innoduel –kyselyyn, jossa voit vertailla muiden ideoimia aiheita ja laittaa oma ideasi mukaan. Kysely on avoinna 18.2.-3.3. välisen ajan ja siihen vastaaminen kestää noin kaksi minuuttia. Kyselyn löydät täältä.

Lisätietoja opiskelijafoorumista ja kyselystä:

Markus Kulmala, JYY, markus.kulmala(at)jyy.fi
Jarkko Patteri, JAMKO, jarkko.patteri(at)jamko.fi
Tanja Räty, Jyväskylän kaupunki, tanja.raty(at)jkl.fi