#Täyskaato -opiskelijatapahtuma 25.4.

Kevät ja vappu lähestyy jo kovaa vauhtia, mutta kaipaatko vappuviikolle vielä oikein kunnon täyskaatoa? Nyt se on tarjolla mitä mahtavimmalla tavalla!

EduFutura Jyväskylä tarjoaa kaikille opiskelijoille ilmaisen #Täyskaato
-tapahtuman keskiviikkona 25.4 yhteistyössä Hollywood Bowlingin ja BRA2:sen kanssa. Ohjelmassa on ilmaista keilaamista ja Nikke Ankaran keikka. Lisäksi kaikkien osallistujien kesken arvotaan festarilippuja Suomipopeille!

Ilmaista hupia

Keilaaminen tapahtuu Jyväskylän keskustassa Hollywood Bowlingissa klo 15:00-18:00. Keilaaminen on ilmaista, mutta koska tilaa on rajallinen määrä, on keilaamiseen sitova ennakkoilmoittautuminen. Ilmoittautua voit oheisen lomakkeen kautta. Keilaamiseen voi ilmoittautua 4 hengen joukkueella tai pienemmällä porukalla, jolloin pareja/henkilöitä yhdistellään. Keilaamisen ohella on mahdollisuus myös pelailla biljardia ja curlingia –täysin ilmaiseksi myöskin.

Keilaamisen jälkeen siirrytään klo 18:00 Bra2:seen, jossa Nikke Ankara hyppää lauteille villitsemään täyskaato-kansaa. Keikka on ikärajaton ja päihteetön. BRA:ssa suoritetaan myös Suomipop-festarilippujen arvonta.