EduFutura Jyväskylä on mukana Helsingin Kaapelitehtaalla 18.–19.9.2018   järjestetyssä kansainvälisessä Dare to Learn -oppimistapahtumassa. EduFuturan mauno-auton luona haastetaan yleisöä keksimään matalalla kynnyksellä toteutettavia kehitysideoita oppimisen uudistamiseen.

Dare to Learn on 18.–19.9.2018 Helsingin Kaapelitehtaalla järjestettävä kansainvälinen oppimistapahtuma, joka kerää toista kertaa yhteen oppimisesta, koulutuksesta ja kasvatuksesta kiinnostunutta yleisöä opettajista henkilöstön kehittäjiin ja ammattiliitoista koulutusalan startupeihin.

Kahden päivänä aikana osallistujalla on mahdollisuus kuulla inspiroivia puheenvuoroja, osallistua workshoppeihin ja kohdata muita oppimisesta kiinnostuneita ihmisiä. Dare to Learnin taustalla toimii Sivistyskiihdyttämö ry.

EduFutura-tiimi on tapahtumassa paikalla keskustelemassa oppimisen uudistamisesta ja keräämässä helposti toteutettavia, opiskelijan ja opettajan arkea parantavia vinkkejä, kuinka oppimista voisi kehittää.  Yleisön ideoista kootaan sisältöjä podcasteihin ja sosiaalisen median päivityksiin.

Olet lämpimästi tervetullut keskustelemaan kanssamme oppimisesta! Voit samalla osallistua myös Jyväskylä-teemaisen tuotepaketin arvontaan. Paketissa on mukana myös oppimisen uudistamista käsittelevä kirjamme Maailma muuttuu – muuttuuko koulukin?