Koulutusvienti luo oppimisen ja kehittymisen polkuja ympäri maailmaa

Jyväskylässä tehdään määrätietoista työtä koulutusviennin parissa. Tätä varten on perustettu  asiantuntijaorganisaatio EduCluster Finland (ECF), joka luo oppimisen ja kehittymisen polkuja ympäri maailmaa yhdessä asiakkaiden kanssa.

EduCluster Finland tarjoaa palveluja koulutuksen laadun ja arvioinnin alueella, sekä valmennusta kansainvälisenä asiantuntijana kehittymiseen.

ECF toimii koulutuksen kehittämisen alueilla koulutusjärjestelmäreformeissa, koulutuksen ja opetuksen laadun arvioinnissa ja kehittämisessä, ammatillisen kehittämisen ja opettajankoulutuksen kentällä sekä työllisyyden tukemisessa ammatillisen ja korkeakoulutuksen kautta. Lisäksi ECF tarjoaa lyhytkestoisia asiantuntijaprosesseja erilaisille ryhmille, jotka ovat kiinnostuneita esimerkiksi suomalaisesta koulutusjärjestelmästä.

Maantieteelliset toiminnan painopisteet ovat GCC-maat, Aasia, Latinalainen Amerikka ja Suomi. Asiakkaille räätälöidyt ratkaisut on suunniteltu ja toteutettu yhteistyökumppaneiden ja suomalaisten asiantuntijoiden voimin.