EduFutura Jyväskylä on näyttävästi mukana huomenna alkavilla Studia-messuilla Helsingissä. Suomen suurimassa opiskelu- ja uratapahtumassa esitellään Jyväskylän opintotarjontaa ja opiskelijaelämää oppilaitosten ja kaupungin isolla yhteisosastolla 4a41.

Studia-messut kokoavat vuosittain runsaan joukon jatko-opintoja pohtivia opiskelijoita. Tänä vuonna tapahtumassa on mukana ensimmäistä kertaa kaikki EduFutura-oppilaitokset, kun osastolta löytyy yliopiston ja ammattikorkeakoulun lisäksi myös Gradia.

Kaupungin ja EduFuturan yhteinen viesti messuilla on, että liikuntapääkaupunki on myös paras paikka opiskella. Luonnonkauniissa kaupungissa on opiskelijoiden mielestä kannustava, yhteisöllinen ilmapiiri ja lähellä kaikki mitä opiskelija tarvitsee. EduFutura Jyväskylä –yhteistyön kautta opiskelijoilla on mahdollisuus valita opintoja myös oppilaitosten yhteisestä tarjonnasta.

Jyväskylän Urheiluakatemia on osastolla kertomassa, kuinka tavoitteellisen treenaamisen ja opiskelun yhdistäminen on tehty kaupungissa sujuvaksi. Messuvieraat pääsevät samalla testaamaan kuntoaan Jyväskylän Harjun portaita imitoivalla porrassimulaattorilla. Molempina päivinä paras suoritus palkitaan sykemittarilla.

Studia-messut ovat auki yleisölle 27.11. klo 9.00–17.00 ja 
28.11. klo 9.00–16.00. Tapahtuma on maksuton.

www.edufutura.fi

https://www.jyvaskyla.fi/opiskelijakaupunki