Syyskuun uutiskirje

 

 

Tervetuloa tuoreen EduFutura-uutiskirjeen pariin!

Uutiskirjeen tavoitteena on tavoittaa niin EduFuturan parissa työskentelevät kuin sidosryhmienkin edustajat ja tiedottaa EduFuturan ajankohtaisista uutisista sekä tapahtumista.

Onko sinulla mielessä ajakohtainen EduFutura-uutinen, josta haluaisit kertoa muillekin? Ota yhteyttä: minna.kuutti@gradia.fi, puh. 040 341 5475


Kesätiimi 2018 kiittää!

EduFutura Jyväskylä järjesti oppilaitosten opiskelijoista kootun viestintätiimin kanssa ikimuistoisen kesäkiertueen jo toistamiseen. Viisihenkinen opiskelijatiimi kiersí kesätapahtumissa kertomassa opiskelijakaupunki Jyväskylän ja oppilaitosyhteistyön tarjoamista mahdollisuuksista sekä keräsi samalla erilaisia opiskelijatarinoita. Tarinoista muodostui podcastien sarja Mitä Edua?, joka on kuunneltavissa muun muassa SoundCloud -palvelun kautta.

Hyppää hetkeksi viestintätiimin matkaan muistelemaan kulunutta kesää blogin javideon myötä!


 

Gradian ja Avancen esimies- ja johtamiskoulutukset uudenlaiseen yhteistyöhön

Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia ja Jyväskylän yliopiston Avance-johtamiskoulutus käynnistävät syksyllä 2018 yhteistyön, joka rikkoo aivan uudella tavalla kouluasteiden rajoja ja mahdollistaa merkittäviä hyötyjä yhteisille asiakkaille. Sen myötä Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnosta korkea-asteen Executive MBA -ohjelmaan jatkavat saavat hyväksiluettua opintoja, mikä lyhentää merkittävästi opintoaikaa ja tuo taloudellista säästöä. Uudenlainen toimintamalli on syntynyt koulutusasteet läpäisevän EduFutura Jyväskylä -yhteistyön tuloksena. Lue lisää mallista.

Lisätietoja yhteistyöstä:
Yksikönjohtaja Jukka Koivisto, Gradia,
puh. 040 341 6160
Johtaja Ari Manninen, Jyväskylän yliopiston Avance-johtamiskoulutus,
puh. 040 586 8887Lisätietoja koulutusohjelmista:
Sirpa Kuikka, koulutuspäällikkö, Gradia,
puh. 040 341 5578
Sirpa Koponen, koulutuspäällikkö, Avance-johtamiskoulutus,
puh. 040 836 8841

 


Yritystehdas on muutanut tilapäisesti uusiin tiloihin

Jatkossa löydät Jyväskylän Yritystehtaan Lutakosta, Innova 1 -rakennuksesta (Piippukatu 11, 40100 Jyväskylä). Myös Yritystehtaan tapahtumat järjestetään uusissa tiloissa.

Lisätietoja Yritystehtaasta:
Iiris Asunmaa
yhteisökoordinaattori
Jyväskylän Yritystehdas Oy
puh. 0400 803 171
iiris@cocampus.fi

 


 

EduFutura Jyväskylän aitio varattavissa LähiTapiola Areenalla

Tarvitsetko tilaa verkostoitumiseen, sidosryhmätyön edistämiseen tai EduFuturan sisäisiin tilaisuuksiin? EduFutura Jyväskylän oppilaitoksille on varattu yhteinen aitio (nro 8) LähiTapiola Areenalta kaudelle 2018 – 2019. Kokouskäyttöön tilaa voi varata klo 8.00 – 15.00. Aitiota voi käyttää myös areenan muihin tapahtumiin, kuten konsertteihin tai taitoluistelutapahtumiin.

Ottelutapahtumat on jaettu EduFuturan yhteisiin sekä oppilaitosten omiin tilaisuuksiin ennen kauden alkua. Tarvittaessa vuoroja voidaan vaihtaa. Jokainen osapuoli vastaa itse ottelutapahtumiin kutsuttavien vieraiden kutsumisesta, tarjoilujen tilaamisesta sekä lippu- ja tarjoilukustannuksista.

Päiväaikojen aitiovaraukset: viestinta@edufutura.fi
Tarjoiluvaraukset peleihin: marika.puolakka@jypliiga.fi
Muut palaveritarjoilut: joni.karppanen@jypliiga.fi

Osallistu arvontaan ja voita ottelupaketti Jypin peliin EduFutura-aitioon!


Jämsän seutuviikko tarjoaa monipuolisen kattauksen opintoja toisen asteen opiskelijoille

Seutuviikko järjestetään ma-pe 8. – 12.10.2018 kaikissa Jämsän ja Kuhmoisten toisen asteen oppilaitoksissa.

Kaikki seudun toisen asteen oppilaat valitsevat yhden kurssin mistä tahansa seudun oppilaitoksesta. Seutuviikolla opiskellaan yksi kurssi Seutuviikon aikataulun mukaan. Tarjolla on monipuolisesti kursseja leipomisesta liikuntaan ja kauppatieteistä kukkasidontaan.

Lisätietoja seutuviikosta:
Petteri Järvinen, Gradia Jämsän rehtori
petteri.jarvinen@gradia.fi, puh. 040 341 5022


Ajankohtaiset hankkeet

Ajankohtaiset, EduFutura-yhteistyössä toteutettavat hankkeet on kuvattu tarkemmin EduFuturan sivuilla. Parhaillaan käynnissä on mm. ristiinopiskelua ja lukioiden korkeakouluyhteistyötä kehittäviä hankkeita.