Ideasta yritykseksi -esihautomokurssi (5 op)

Harkitsetko yrityksen perustamista? Esihautomossa pääset kehittämään omaa liikeideaasi eteenpäin asiantuntijoiden sparrauksessa. Kurssi toteutetaan monialaisessa yhteistyössä (JYU, JAMK ja GRADIA). Huom. Kurssille on erillinen ilmoittautuminen, jossa lähetetään päivitetty ansioluettelo sekä lyhyt kuvaus liikeideasta kurssin vastuuhenkilölle. Lue lisää

1. ajankohta: 18.9.2018 – 27.11.2018 Esihautomo
2. ajankohta 27.9.2018 – 29.11.2018 Esihautomo (engl.)
3. ajankohta 6.11.2018 – 22.1.2019 Esihautomo

Unelmat+Inspiraatio! (3 op)

Mistä unelmoit? Voisiko siitä tehdä ammatin? Käytännöllinen kurssi innostaa oman itsesi työllistämisen mahdollisuuksista. Mukana monipuolinen joukko yrittäjiä ja oman työpaikkansa luoneita ihmisiä! Kurssi toteutetaan monialaisessa yhteistyössä EduFutura-opintoina (JYU, JAMK ja GRADIA). Fiilistele kurssin tunnelmaa tästä videosta.

1. ajankohta: kevät 2019
2. ajankohta: kesä 2019

DreamUp -tapahtumantuotannon projektikurssi (3-5 op)

Nyt sinulla on mahdollisuus päästä mukaan suunnittelemaan DreamUp -tapahtumaa ja saada samalla opintopisteitä! DreamUp -projektikurssin aikana sinulla pääset kehittämään omaa osaamistasi osana monialaista tiimiä. Kurssin aikana valmistellaan ja järjestetään seuraavan kevään DreamUp -tapahtuma. Katso video vuoden 2018 DreamUpista!

Ajankohta: Lukuvuoden mittainen projektikurssi

DreamUp -yrittäjyystapahtuma 9.4.2019

Oppilaitosten yhteinen vuosittain järjestettävä toiminnallinen tapahtuma innostaa opiskelijoita toteuttamaan unelmiaan ja pohtimaan yrittäjyyttä yhtenä työllistymisvaihtoehtona. Tapahtuman pääosassa ovat opiskelijat ja opiskelijayrittäjät DreamUp -projektikurssilla. Täällä voit tutustua  DreamUp -tapahtuman ohjelmaan. Seuraa myös tapahtuman etenemistä nettisivuilla, Facebookissa @dreamupjkl ja Instagramissa @dreamupjkl!

Ajankohta: 9.4.2019

Luo oma kesäduunisi (2 op)

Haluaisitko tehdä töitä kesällä? Haluaisitko luoda oman kesätyösi itse? Luo oma kesäduunisi -opintojaksolla opit ideoimaan mahdollisia liikeideoita ja testaamaan asiakkailla niiden potentiaalia. Asiakastestauksen ja arvioinnin pohjalta opit tuotteistamaan ideoitasi, käynnistämään kokeilevaa liiketoimintaa ja voit samalla myös työllistää itsensä kesän ajaksi. Tällä videolla voit inspiroitua uudesta kesäduunistasi!

Ajankohta: kevätlukukausi, 3. periodi

Osuuskunta Get Together

Osuuskunnille on tarjolla Osuuskunta Get Together -tapahtumia, joista tiedotetaan muun muassa Yritystehtaan Facebook-sivulla. Tervetuloa tutustumaan alueen osuuskuntiin ja verkostoitumaan Keski-Suomen opiskelijaosuuskuntien yhteisissä tapahtumissa! Tapahtumat ovat maksuttomia ja mukaan ovat tervetulleita kaikki osuuskuntatoiminnasta kiinnostuneet opiskelijat sekä oppilaitosten henkilökuntien jäsenet!