Jyväskylän Yritystehtaan palvelut EduFutura-oppilaitoksille

Yritystehtaalla on monipuoliset palvelut Jyväskylän ammattikorkeakoulun, Jyväskylän yliopiston ja koulutuskuntayhtymä Gradian opiskelijoille, tutkijoille ja henkilökunnalle.
Katso tarkemmin Jyväskylän Yritystehdas.

Onko sinulla liikeidea tai innovaatio? Harkitsetko yrityksen perustamista, mutta haluaisit ensin testata ideaasi? Esihautomo-kurssilla pääset kehittämään ideaasi huippuasiantuntijoiden valmennuksessa. Esihautomon yhteisissä työpajoissa hiotaan tuote- ja palveluideoita, kartoitetaan potentiaalisia asiakkaita, selvitetään markkinatilannetta, tehdään liiketoimintasuunnitelma ja kartoitetaan omia vahvuuksia yrittäjänä. Kurssin sisältö muotoutuu osallistujien liikeideoiden ja tarpeiden mukaan.

Oletko perustanut yrityksen, mutta kaipaat tukea käynnistämisvaiheeseen ja markkina-aseman vakinnuttamiseen? Haluatko sparrausta liiketoimintasi kehittämiseen? Oppilaitoshautomomme asiantuntijat ovat käytettävissäsi!Hautomoon voivat hakea Jyväskylän ammattikorkeakoulun, Jyväskylän yliopiston ja Gradian opiskelijoiden ja henkilökunnan perustamat yritykset. Hautomoon valituille yrityksille nimetään huippuvalmentaja, joka sparraa ja luotsaa yritystä eteenpäin! Hautomovalmennus kestää vuoden ja se räätälöidään täysin yrityksen tarpeiden mukaan. Valmentajan kanssa voi tavata säännöllisesti tai valmentajaa voi hyödyntää tarvittaessa. Hautomoon on jatkuva haku ja aloitusaika sovitaan yhdessä valmentajan kanssa. Hautomoon on jatkuva haku ja aloitusaika sovitaan yhdessä valmentajan kanssa.

Onko sinulla loistava idea, jota haluaisin testata käytännössä? Estääkö rahoituksen puute testiproton rakentamisen? Seuraava tuotekehitysraati kokoontuu syksyllä 2019.

Rikomme rajoja yhdistämällä ammatilliset ja akateemiset osaajat, koska haluamme, että työpaikoilla on enemmän yrittäjämäistä asennetta, ja oppilaitosten yrittäjyyskurssit ovat täynnä innokkaita opiskelijoita. Autamme oppilaitosten yhteisillä yrittäjyyskursseilla tekijöitä löytämään toisensa.

  • DreamUp-tapahtumatuotantokurssi
  • Unelmat + Inspiraatio!
  • NY Vuosi yrittäjänä (korkea-aste)
  • Luo oma kesäduunisi