Esihautomokurssi toukokuussa 2019

Onko sinulla liikeidea tai innovaatio? Harkitsetko yrityksen perustamista, mutta haluaisit ensin testata ideaasi? Esihautomo-kurssilla pääset kehittämään ideaasi huippuasiantuntijoiden valmennuksessa!

Esihautomon yhteisissä työpajoissa hiotaan tuote- ja palveluideoita, kartoitetaan potentiaalisia asiakkaita, selvitetään markkinatilannetta, tehdään liiketoimintasuunnitelma ja kartoitetaan omia vahvuuksia yrittäjänä. Kurssin sisältö muotoutuu osallistujien liikeideoiden ja tarpeiden mukaan. Seuraava kurssi alkaa 14.5.2019 klo 12:30 – 16:00-

Kysy lisää ja ilmoittaudu mukaan!

JAMK: yrittäjyyskoordinaattorit
JYU: paivi.m.patja@jyu.fi
GRADIA: liisa.marin@gradia.fi

Unelmat+Inspiraatio! (3 op)

Mistä unelmoit? Voisiko siitä tehdä ammatin? Käytännöllinen kurssi innostaa oman itsesi työllistämisen mahdollisuuksista. Mukana monipuolinen joukko yrittäjiä ja oman työpaikkansa luoneita ihmisiä! Kurssi toteutetaan monialaisessa yhteistyössä EduFutura-opintoina (JYU, JAMK ja GRADIA). Fiilistele kurssin tunnelmaa tästä videosta.

1. ajankohta: kevät 2019
2. ajankohta: kesä 2019

Lisätietoja valmentajilta Suvi Salminen, Jyväskylän ammattikorkeakoulu p. 050 3722 678, suvi.salminen@jamk.fi / Reija Häkkinen Jyväskylän yliopisto p. 0400 247 465, reija.a.hakkinen@jyu.fi / Jaana Eirtovaara Gradia p. 040 341 5812, jaana.eirtovaara@gradia.fi

DreamUp -tapahtumantuotannon projektikurssi (3-5 op)

Nyt sinulla on mahdollisuus päästä mukaan suunnittelemaan DreamUp -tapahtumaa ja saada samalla opintopisteitä! DreamUp -projektikurssin aikana sinulla pääset kehittämään omaa osaamistasi osana monialaista tiimiä. Kurssin aikana valmistellaan ja järjestetään seuraavan kevään DreamUp -tapahtuma. Katso video vuoden 2018 DreamUpista! Ajankohta: Lukuvuoden mittainen projektikurssi.

Oppilaitosten yhteinen vuosittain järjestettävä toiminnallinen tapahtuma innostaa opiskelijoita toteuttamaan unelmiaan ja pohtimaan yrittäjyyttä yhtenä työllistymisvaihtoehtona. Tapahtuman pääosassa ovat opiskelijat ja opiskelijayrittäjät DreamUp -projektikurssilla. Seuraa myös tapahtuman etenemistä nettisivuilla, Facebookissa @dreamupjkl ja Instagramissa @dreamupjkl!

Luo oma kesäduunisi (2 op)

Haluaisitko tehdä töitä kesällä? Haluaisitko luoda oman kesätyösi itse? Luo oma kesäduunisi -opintojaksolla opit ideoimaan mahdollisia liikeideoita ja testaamaan asiakkailla niiden potentiaalia. Asiakastestauksen ja arvioinnin pohjalta opit tuotteistamaan ideoitasi, käynnistämään kokeilevaa liiketoimintaa ja voit samalla myös työllistää itsensä kesän ajaksi. Tällä videolla voit inspiroitua uudesta kesäduunistasi!
Lisätietoja valmentajilta
Essi Silvennoinen Jyväskylän ammattikorkeakoulu p. 040 1833 151, essi.silvennoinen@jamk.fi
Suvi Salminen Jyväskylän ammattikorkeakoulu p. 050 3722 678, suvi.salminen@jamk.fi
Reija Häkkinen Jyväskylän yliopisto p. 0400 247 465, reija.a.hakkinen@jyu.fi
Mikko Sorsa Gradia p. 040 341 4840, mikko.sorsa@gradia.fi

Ajankohta: kevätlukukausi, 3. periodi

Osuuskunta Get Together

Osuuskunnille on tarjolla Osuuskunta Get Together -tapahtumia, joista tiedotetaan muun muassa Yritystehtaan Facebook-sivulla. Tervetuloa tutustumaan alueen osuuskuntiin ja verkostoitumaan Keski-Suomen opiskelijaosuuskuntien yhteisissä tapahtumissa! Tapahtumat ovat maksuttomia ja mukaan ovat tervetulleita kaikki osuuskuntatoiminnasta kiinnostuneet opiskelijat sekä oppilaitosten henkilökuntien jäsenet!